feestdagen·geuren·kerstmis·wonen / decoratie

Home For The Holiday’s Geurkaars – Primark

Hallo beauty’s,

Bij de Primark hebben ze een zeer uitgebreide collectie voor de feestdagen. Zo hebben de een Home For The Holiday’s geurkaars, waarvan ik ook de geurstokjes bezit. Gelukkig heb ik achteraf de kaars nog weten te bemachtigen, en heb ik een mooie duo staan in de slaapkamer. Een ding verklap ik alvast de verpakking is buitengewoon mooi! Wil jij meer weten over deze geurkaars? Lees dan snel verder hieronder.

Volg jij mij al op Instagram?

De Verpakking is prachtig, de gouden dop is mooi versiert met een auto bovenop. De auto bevat ook nog een kerstboom die mee genomen wordt richtig huis. De naam zegt het natuurlijk al Home For The Holiday’s. De roze kaars komt in een glazen pot, die zelf geen opdruk bevat. De sticker die je ziet zit op de verpakking, waardoor de kaars verder geen versiering bevat. De kaars brand ongeveer 25 uur.

De details op de kop zijn erg mooi, de auto met kerstboom is prachtig aanwezig. De kaars ruikt heerlijk, maar de geur is niet direct kerst. De geur is licht, fris en schoon, snappen jullie mij nog? 🙂 De kaars staat mooi in mijn slaapkamer samen met de geurstokjes. De kaars brand ongeveer 25 uur, en walmt weinig tot niet (tot nu toe).

De Home For The Holiday’s geurkaars is te koop bij de Primark en kost € 8.00 euro voor 25 branduren.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Home For The Holiday’s Geurkaars – Primark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s