Geen categorie

Rituals Flower Shower Foam – Ritual Of Holi

Hallo beauty’s,

Rituals heeft onlangs meerdere lijnen uitgebracht, waaronder de Ritual Of Holi lijn. Van deze lijn kon je even geleden op mijn blog  al de douchegel variant lezen.  Maar persoonlijk houd ik meer van de Shower Foams, en al helemaal van dit prachtige plaatje. Wil jij weten wat deze doucheshuim zo speciaal maakt? Lees dan snel verder hieronder, want ik was erg verrast hierdoor!

Volg jij mij al op instagram?

De verpakking is niet alleen mooi, maar ook nog is erg feestelijk. Waarom? De schuim komt eruit als een bloem. Want aan de bovenkant van deze Shower Foam bevat de dop, die een speciale bloem vorm heeft. Wil jij weten hoe dat eruit ziet? Scroll dan verder naar beneden. Verder is de verpakking prachtig versiert met sprekende kleuren, in een poedervorm. Erg mooi, en kleurrijk.

De schuimt komt er prachtig uit als een bloem, wat het een extra feestje maakt onder de douche. De schuimt, schuimt ook erg goed en heeft een heerlijke frisse geur. Mijn huid voelt zacht aan na het gebruik van The Ritual Of Holi Shower Foam, en vind ik zeker een aanrader om aan te schaffen. 

Advertentie

Een gedachte over “Rituals Flower Shower Foam – Ritual Of Holi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s