make-up

W7 Banana Dreams Loose Powder

Hallo beauty’s,

W7 is een merk waar zo af en toe wat van mee naar huis gaat, waaronder dit setje van vandaag. Het setje bestaat uit één poeder en één kwast. Het is de welbekende Banana Dreams Loose Powder, wie heeft daar niet van gehoord? Deze poeder komt in losse vorm, en heeft een gelige toon. Dit zou perfect zijn voor DE INSTAGRAM look. Vandaag vertel ik er meer over in dit artikel hieronder, kijken jullie mee?

IMG_1988.JPG
Volg jij mij al op instagram?

Bananen zijn geel, dus heel logisch dat de verpakking en beide producten geel bevatten. Het is daarom ook niet moeilijk te missen dit product. Dit setje kon je al voorbij zien komen in mijn shoplog. De poeder komt in een plastic verpakking, met een draaidop aan de bovenkant. De kwast zit los en heeft geen verpakking verder, wat natuurlijk vrij logisch is.

IMG_2000.JPG

De kwast bevat synthetische zwarte haren, en heeft een lange steel die geel gekleurd is. Door de gele kleur is het een sprekende kwast. De losse poeder komt in een plastic potje met een draaideksel. De gaten zorgen ervoor dat het product niet teveel in één keer eruit komt. Erg handig in gebruik, en scheelt een hoop knoeiwerk. Deze poeder is ervoor om je gezicht af te poederen, het heeft een matterend effect op het gezicht. Maar ook zorgt het ervoor dat je gezichtsmakeup langer op zijn plaats blijft zitten.

IMG_1993.JPG

Deze poeder is een goede aankoop geweest, en wordt nu bijna dagelijks gebruikt door mij. Ik merk dat de poeder iets aan de gele kant is dan mijn gebruikelijke poeders. Hierdoor moet ik wel even opletten hoe ik mijn makeup aanbreng. De kwast is erg zacht en voelt fijn aan op mijn gezicht. Blij dat ik dit setje heb meegenomen.

Deze W7 Banana Dream Loose Powder heb ik gekocht bij de Biq Bazaar voor € 3.00 euro, normaal € 5.99 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s