douche·feestdagen·kerstmis·reiniging

Baylis & Harding Strawberry Candy Cane Shower Crème

Hallo beauty’s,

De feestdagen staan om de hoek, en daarbij pas ik graag mijn douche geuren op aan. Bij de Big Bazar heb ik deze Baylis & Harding Strawberry Candy Cane Shower Crème gekocht. Ik vond de verpakking erg leuk, maar bevalt de douche crème mij wel? Als je dat wil lezen, neem dan snel een kijkje hieronder.

Volg jij mij al op Instagram?

Ik ben gevallen voor de verpakking, die vrij simpel is maar voor mij toch pakkend was. Ik vind de naam Strawberry Candy Cane erg leuk, maar ook de zuurstok sprak mij aan zoals hierboven op de foto is weergegeven. De draaidop bevind zich aan de onderkant, en heeft een vrij grote opening. Ik vind de verpakking erg leuk, en ben daar ieder geval erg blij mee.

De geur is herkenbaar voor aardbeien, maar zeker niet te overheersend. Ik vind de geur niet erg kerstachtig, maar snap de keuzes wel en ben tot nu toe nog steeds blij met de aankoop. De douche crème is ook rood, en dat voelt zeker wel kerst aan natuurlijk. De crème is vrij dik, maar smelt ook niet mooi met het water samen. Het blijft een beetje klonten, snappen jullie mij nog? Soms is uitleggen een hele klus.

 De Baylis & Harding Strawberry Candy Cane kersteditie heb ik gekocht bij de Big Bazar. 

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s