feestdagen·geuren·kerstmis·wonen / decoratie

Baylis & Harding Candle – Midnight Fig & Pomegranate

Hallo beauty’s,

Met de kerstdagen voor de deur, houd ik ervan om mijn huis zo gezellig mogelijk te maken. Zeker in de avond, gezellige lampjes aan maar ook heerlijke geurkaarsen aan. Nu heb ik een nieuwe geurkaars gekregen van mijn ouders, deze is van Bayliss & Harding. Ben jij benieuwd hoe die ruikt maar ook brand? Kijk dan snel verder hieronder.

Volg jij mij al op Instagram?

De kaars is omhuld in rood glaswerk, wat prachtig versiert is met gouden details. De details bestaan onder andere uit herten, huisjes en (kerst)bomen. Ik was opslag verliefd om het glaswerk. Maar de deksel maakt het wel helemaal af, want de gouden deksel heeft niet alleen zijn mooie gouden kleur. Maar de deksel is prachtig versiert met een gouden kerstboom bovenop, hiermee was ik helemaal verkocht. Maar nu nog hopen dat de de geur ook in de smaak valt natuurlijk.

De kaars zelf  is wit van kleur, en bevat één lont. De kaars geeft niet aan hoeveel branduren die heeft. Maar ik denk dat je aan het gemiddelde moet denken, en je dan toch goed zit. De geur van deze kaars is midnight fig en pomegranate. Ik houd echt van deze geur, en is zeker ook kerstproef.  De komende dagen zal deze geur zeker branden in mijn slaapkamer, en ga ik compleet zen met een prachtige kerstgedachte naar bed toe. Ik ben blij dat Sinterklaas mij deze kaars geschonken heeft.

Deze kaars heb ik gekregen, maar ik heb vernomen dat ze bij de TK Maxx te koop zijn. 

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s