boeken·fashion

Boek Review – Iconic

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik weer een boek review klaar staan voor jullie. Maar vandaag gaan we het niet over beauty hebben, maar over fashion. Fashion interesseert mij al jaren,en vind het een mooie manier van jouzelf laten zien aan de buitenwereld. Nu noem ik mijzelf absoluut niet modebewust, en ben ik zeker niet een trendloper en of voorloper. Maar de gedachten achter de mooie kledingstukken van merken vind ik erg interessant. Maar dit boek is GEEN uren leeswerk, maar bestaat juist uit prachtig illustratie’s. Kijken jullie mee?

Volg jij mij al op Instagram?

Dit boek is gemaakt door Megan Hess en is een vrouw die ik al jaren volg op Instagram. Haar illustraties vind ik prachtig, zeer vrouwelijk, elegant en erg eigen. Ik herken vaak direct een illustratie van haar, en hoop ook ooit één illustratie aan mijn muur te kunnen hangen.

Megan Hess werkt al jaren voor grote merken zoals Gucci, Armani, Chanel en veel meer grote merken. Voor deze merken tekent zij dan ook, en hierdoor is dit boek ontstaan. Dit boek is een eerbetoon aan alle modeontwerpers uit de Italië.

Zoals je hierboven kan zien is dit één bladzijde uit Megan Hess haar boek. Ik ga verder geen details laten zien en of bespreken, want het moet nog wel leuk zijn als je het boek wilt aanschaffen.
Bij iedere nieuw hoofdstuk begint zij met een klein stukje te vertellen over de achtergrond van het merk, wie het zijn wat zij doen en hoe zij zover gekomen zijn.
Maar waar ik vooral dit boek om gekocht heb zijn de illustratie’s, en die volgen dan ook na de inleiding. Ze neemt je mee door de afgelopen jaren heen, en toont de hoogtepunten uit de collectie’s. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

Dit boek heb ik gekocht via Bol.com voor € 20.00 euro.

Misschien een leuke wens voor kerst? of om aan iemand te geven?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s