douche·reiniging

Rituals – The Ritual Of Holi Bath Bomb

Hallo beauty’,

Een verwenmoment voor mij is altijd heerlijk in bad weken, filmpje erbij kijken en totaal ontspannen. Dit heb ik laatst weer gedaan, en ditmaal samen met Rituals. Vandaar dat ik vandaag met jullie over de Ritual of Holi wil praten, want ik heb een nieuwe Bath Bomb getest. Wil jij weten hoe kleurrijk deze was? Kijk dan snel hieronder.

De Bath Bomb van Rituals komt in een plastic verpakking, met een kartonnen rand eromheen. De verpakking van deze lijn is kleurrijk en van you’re the bomb is paars gekleurd. Erg leuk en jong ogend, alleen iets lastiger open te maken. Altans voor mij was dat wel in ieder geval. De you’re the bomb fizzing bath bomb is ook paars met roze gekleurd, ik hoop dat mijn bad er ook zeker zo uit gaat zien.

De geur flamingo flower en pink grapefruit is zeker terug te herkennen in het bad, de kleuren springen er uit en maken de bath bomb het meer dan waard. Het heeft een zoete geur die mij heerlijk laat ontspannen, en mijn huid zacht achterlaat na het badderen. Deze Ritual Of Holi Fizzing Bath Bomb is eenmalig te gebruiken, en kan je nu al vertellen dat ik niet kan wachten om een nieuwe aan te schaffen. Ik ben helemaal verkocht!

Deze Ritual Of Holi Fizzing Bath Bomb heb ik gekocht bij Rituals voor € 5.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s