boeken·feestdagen

Boek Review – Snap!

Hallo beauty’s,

Zolang ik mij kan heugen hebben boeken altijd mijn interesse al gehad. Echter is het wel een kleine genre die ik lees. Maar ik houd onder andere van boeken waarvan ik wat kan leren. Zeker in combinatie met mijn twee lieveling dingen, roze en fotografie. Daarom was ik erg blij dat ik dit boek tegenkwam en uiteindelijk bij mij op de deurmat viel. Kijken jullie mee wat ik zo speciaal vind aan dit boek?

Volg jij mij al op Instagram?

De voorkant spreekt mij al zo erg aan door de kleur roze maar ook de sneeuw, de stoelen en de dingen die je hierbij kan denken. Het boek is gemaakt door Anki Wijnen en is bekent van haar bedrijf Zilverblauw. Ik volg haar op instagram, en wordt hier vrolijk van. Zoals je misschien al gezien heb, gaat dit boek over fotograferen met je smartphone. Ik gebruik mijn smartphone zeer veel, en zeker om foto’s te maken en hierdoor was mijn keuze snel gemaakt om dit boek aan te schaffen. Ze heeft nog een boek geschreven, en die staat zeker op mijn WISHLIST.

Zoals je hierboven kan zien, is de achterkant van het boek afgebeeld. Ik ga geen spoilers geven natuurlijk, en zoals je kan lezen worden er heel wat tips gegeven in het boek. Het boek bestaat dan ook uit meerdere hoofdstukken, en is zeer overzichtelijk. Maar ook laagdrempelig beschreven, zodat het duidelijk is voor iedereen. Ik houd van haar foto stijl, en schrijfwijze kan ik nu ook zeker toevoegen. Ik sta te popelen om haar andere boek aan te schaffen.

Wat ik vooral geleerd heb van dit boek? Dat er veel meer mogelijkheden zijn, met name voor het instellen van de camera. Maar mijn grootste ontdekking was denk ik wel een aantal apps voor op te telefoon die zij noemt. Ik heb hiervan een aantal op mijn telefoon gezet, en ben druk bezig met ontdekken van mogelijkheden.

Het boek SNAP! heb ik gekocht via Bol.com voor € 16.99 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s