make-up

Shoplog – Douglas (too Faced & Estée Lauder & meer)

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik even ouderwets een shoplog klaarstaan voor jullie. Ik heb bij de Douglas meerdere producten gekocht, en dit wou ik graag laten zien aan jullie. Ik heb alleen make-up aangeschaft en ben enorm blij met de kleine buit die ik heb binnengehaald. Laten we snel gaan beginnen.

Volg jij mij al op instagram?

Zoals je hierboven al kan zien, heb ik van drie prachtige merken wat gekocht. Deze merken zijn Too Faced, Becca & Estée Lauder. De producten zijn foundations en blushes die mijn collectie gaan uitbreiden. Laten we hieronder snel verder gaan.

Van Too Faced en Estee Lauder heb ik een foundation gekocht. Ik heb van Too Faced in een ver verleden al een keer een Born This Way foundation bemachtigd. Deze heb ik toen online besteld, omdat Too Faced nog niet in Nederland te koop was. Helaas bleek dit totaal de verkeerde kleur te zijn, en kon ik deze niet dragen. Nu heb ik de kleur Snow aangemeten gekregen, en dit is inderdaad een mooie match. Van Estée Lauder heb ik de bekende Double Wear Foundation gekocht. Voor mij totaal nieuw, en zou een mooie dekking geven. Dit is wat ik zeker zoek in een foundation. LET OP bij de Estée Lauder foundation hoor je nog een apart pompje te kopen. Dit is wel een must, want anders wordt het wel heel erg knoeien.

Van BECCCA heb ik een prachtige blush aangeschaft. Mijn BECCA blush is bijna op, deze kwam samen met een highlighter en was hier zo te spreken over dat ik een nieuwe blush wou van BECCA. Bij mijn bestelling mocht ik ook twee miniaturen uitzoeken, en dat is geworden de Lancôme parfum en de BECCA highlighter. Ik ben erg blij met de aankopen en ga deze uiteraard testen en reviewen voor jullie. Houd mijn blog dus zeker in de gaten.

Deze producten heb ik besteld via Douglas, de prijzen varieren. Ik heb deze producten gekocht tijdens een speciale actie avond met 25% korting.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s