gadget

Hype – Leather Pro Headphone

Hallo beauty’s,

Of ik nou muziek, youtube of een film zit te kijken, geluid vind ik erg belangrijk hierbij. Mijn oude Sony koptelefoon (was ook roze) gaat het helaas eerdaags begeven, en was ook na heel wat jaren trouwe dienst ook wel aan vervanging toe. Vandaag stel ik jullie dan ook graag voor aan mijn nieuw gekochte HYPE draadloze koptelefoon.

Volg jij mij al op Instagram?

De koptelefoon komt in een prachtige wit met roze kartonnen verpakking. Op deze verpakking staat veel informatie, en de koptelefoon afgedrukt. De koptelefoon is roze met wit, maar waren er ook o.a. in grijs, zwart en blauw.

De koptelefoon heeft veel functie’s en kan zelfs tot klein gevouwen worden zoals jullie hierboven kunnen zien. De koptelefoon is draadloos, en werkt dus via bluetooth. De koptelefoon heeft ook een zachte band, verstelbare band, media kiezer, ingebouwde microfoon en comfortabele oorkussens. En natuurlijk de prachtige kleur roze met wit.

Ik ben blij dat ik deze aanschaf gemaakt hebt, zeker in vergelijking voor de kwaliteit/prijs verhoud. De pads zitten goed op de oren, deze zijn ook niet erg hard. Het geluid klinkt mooi, en heeft aan beide kanten evenveel volume. Ik ben blij me de kleur, en hierdoor voor mij een geschikte aankoop.

Deze Hype – Leather Pro Headphone heb ik gekocht bij TK Maxx voor € 25.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s