persoonlijk

Waarom was het hier zo stil?

Hallo beauty’s,

Het is alweer een tijd geleden dat ik een bericht geplaatst heb op mijn blog aboutsbstyle.
Vandaag hoor je in deze blog waarom het zo stil geweest is, maar ook of daar verandering in gaat komen. Ben jij nieuwsgierig? scrol dan snel verder naar beneden om daar achter te komen.

volg jij mij al op instagram?

Allereerst wat fijn dat jullie mijn blog lezen, ook na zo een lange tijd afwezig geweest te zijn. Maar waarom was is zolang afwezig dan? Nou eigenlijk begon het met de alledaagse drukte die erin sloop. Je kent het allemaal wel, thuis druk, op mijn werk druk. Hierdoor was ik ook zo afgeleid en eerlijk gezegd ook te moe voor inspiratie op te doen buiten dat alles om. Maar zo is het in het begin wel gegaan als ik eerlijk ben. Helaas ben ik in maart ziek geworden, helaas heb ik het covid-19 opgelopen. Ik heb dan ook één maand lang ziek in bed doorgebracht, helaas ben ik daarna nog lang aan het revalideren. Want zelfs nu ik dit type ben ik nog druk bezig met revalideren en ga ik binnenkort opbouwen met mijn werkuren in de zorg. Dit was een zware en zeer lange domper natuurlijk voor mij.

Maar het goede nieuws is wel dat ik aan het herladen ben, en ik mijn passie dan ook wel weer wil oppakken. Mijn passie in bloggen en vloggen via instagram. Ik merk dat ik nieuwe inspiratie gevonden heb, en ook genoeg nieuwe en leuke dingen weer met jullie wil en kan delen.

Ik hoop oprecht beauty’s dat wij samen er weer een mooie tijd van kunnen maken, en dat jullie mijn blogs ook weer gaan lezen. Vooralsnog wil ik wel melden dat ik nog geen vaste dagen en tijden in mijn gedachten heb voor het uploaden van blogpost.
Ik hoop wel dat jullie mij input kunnen geven met wat jullie graag voorbij willen zien komen. Laat daarom een reactie hieronder achter en wie weet komt dit onderwerp snel voorbij.

Ik hoop dat jullie een gezonde dag hebben verder, en zeker tot snel!

Liefs
Soraya

P.s. Vergeet niet door te geven wat JIJ graag wilt lezen hier, laat het in de reacties hieronder weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s