verzorging

Oriflame tendercare gift box

Hallo allemaal,

Een aantal weken geleden had ik een review geschreven over het “wonderpotje” van oriflame. Op deze review kreeg ik zoveel leuke reactie’s en mensen die mij aanspraken dat ze het gingen of direct hadden besteld. Ik dacht ik ga toch ook de gift box reviewen voor jullie die ik tegelijk had besteld een aantal weken geleden. Zoals eerder beschreven stond was ik al jaren bekend met dit product. Echter alleen met hun standaard uitvoering en niet met de “smaakjes”.

tendercare doos

In deze prachtige uitschuifbare box zitten de 4 potjes van 15 ml, ik vind dit een prachtige verpakking door de kleurencombinatie en het patroon wat overal in verwerkt zit. Een echte cadeau verpakking zoals ze zelf al aan geven.

tendercare doos plus inhoud

Hier zie je de 4 potjes op de foto en het  boekje wat word mee geleverd.
De smaken zijn:
1- vanille (beige)
2- kokos (bruin)
3- karamel (licht bruin)
4- kers (rood)

tendercar

Het zijn heerlijke zoete geuren, ik kan niet begrijpen dat mensen er niet van houden. Dit is namelijk op mijn lijf geschreven. De smaken zijn iets aanwezig maar zeker niet té aanwezig. De geur is ook zeker niet overheersend ook al blijft het raar om een droog plekje in te smeren met een karamel of een kersen lucht. Zeker voor iemand zoals ikzelf die het niet alleen op mijn lippen smeert maar ook op de nagelriemen of met echte hele koude dagen nog wel is op de ellebogen wilt aanbrengen.

ik vind de formule erg veel op vasaline lijken, ook een beetje romig en vettig in eerste instantie. Maar wel 100 keer beter voor mijn lippen. Het enigste nadeel vind ik dat het een kleine opening is en dat er niks wordt mee geleverd om het product uit de potjes te halen. Zo zit er veelal product onder mijn nagels mocht ik weer is in mijn onderbewustzijn en het automatisch willen aanbrengen (vooral als ik helemaal opga in de tv of film die ik aan het kijken ben).  Maar alles bij elkaar blijft dit product hoog op mijn lijstje staan, zo kan je ze ook standaard terug vinden in mijn handtas, op mijn kaptafel en ook in de badkamer kastjes een echte vrouw dus die overal potjes in huis heeft staan.

dit product is alleen online te koop bij oriflame en deze gift box kost € 40.00 euro voor 4 potjes van 15 ml.
psssttt maar houd het in de gaten ze hebben vaak wel erg goede actie’s ook op deze wonderpotjes.

Liefs soraya

p.s. Omdat ik vandaag jarig ben leek het mij leuk om een verjaardag verslag te maken voor jullie met mijn make-up en outfit look. Dus houd de blog in de gaten!

Vind je het leuk om eventueel een voorproefje te zien? kijk dan even op de volgende pagina’s en wie weet zie je al leuke foto’s voorbij komen van deze dag.
bloglovin
facebook
instagram
twitter
pinteerest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s