haar·verzorging

Wenkbrauwen harsen bij benefit

Hallo beauty’s,

Enige tijd geleden liet ik mijn wenkbrauwen voor de eerste keer harsen door anastasia bevery hills, dit was mij goed bevallen en daarom wou ik graag voor een tweede keer heen gaan. Maar toen ik bij benefit langs ging dacht ik waarom niet hier? Hun hebben altijd perfecte wenkbrauwen waar je ook maar kijken kan (instagram, snapchat, facebook). De dame van benefit had direct tijd voor mij dus ik ging vol moed mijn wenkbrauwoerwoud vaarwel zeggen. Kijk snel veder voor het prachtige resultaat.

20160420_151703

Voordat ze begon had zij netjes alle spullen klaar gelegd op de tafel, hier zie je alle materialen liggen die zij gebruikt hebt. Daarbuiten heeft zij nog alcohol en verkoelingsgel gebruikt.

De wax van benefit is gemaakt uit honing, dit heeft geen geur dus daar hoef je niet bang voor te wezen.

Als eerste worden de wenkbrauwen op de 3 belangrijkste punten afgetekend zodat zij de vorm kunnen gaan bepalen van jou nieuwe wenkbrauw. Dit doen zij bij het begin van de wenkbrauw, het hoogste punt van de wenkbrauw en bij het einde van de wenkbrauw. Zoals je kan zien op de foto hieronder.

20160420_152345

Na dat de wenkbrauw is afgetekend wordt er aan de bovenkant en onderkant van de wenkbrauw geharst. dit voor een mooi resultaat te creëren dit ook om de donshaartjes mee te nemen die de wenkbrauw net even dat extra kunnen geven, of zoals zij zelf zeggen #browsonfleek.

Na dat het allemaal geharst is heb je natuurlijk één prachtig resultaat waar je weer een paar weken tegen aan kan gaan. Wist je dat als je het resultaat optimaal wilt houden je deze behandeling om de 6 tot 7 weken moet laten doen? Ik houd het zelf bij met één pincet en daardoor ga ik minder snel na elkaar zeker ook omdat het mij te veel geld kost iedere keer.

20160420_155556

Persoonlijk zal ik het iets minder dik bijtekenen maar het resultaat mag er zeker weer zijn gelukkig. Ik vind het altijd wel mee vallen maar als ik eenmaal geweest ben dan schrik ik toch iedere keer weer net als bij de kapper.

20160422_143419

Ik heb hier een prijzenlijst van benefit, zo kan je zien dat mijn wenkbrauwwaxing € 22.00 euro gekost heeft. Je bent ongeveer 20 minuten zoet.
Tevens hebben jullie een overzicht van al de behandelingen die zij uitvoeren met de prijzen erbij geschreven.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s