make-up

Extra sculpt volume mascara van KIKO

Hallo beauty’s,

De zoektocht naar DE beste mascara gaat nog altijd door, even geleden was ik bij de KIKO Milano winkel, natuurlijk kocht ik weer een mascara met de hoop op nog mooiere wimper. Ik vond een mascara die één panoramisch volume effect zou geven, ik was verkocht en ging fluitend naar huis om deze mascara uitgebreid te testen. Ik neem jullie vandaag daarom mee op mijn mascara zoektocht.

20160425_201051

De verpakking vind ik persoonlijk helemaal geweldig, prachtig zwart met witte letters erop gedrukt. Ook nog eens een prachtige vormgeving, hiervoor al één tien!
Het borsteltje is een zandloper om te zien die ik persoonlijk erg groot vind, ik weet niet echt of dit prettig werkt in gebruik maar dat gaan we testen natuurlijk.

20160425_201134

De Kiko Milano extra sculpt volume mascara heeft een dikke textuur en vormt geen klontjes gelukkig. Er zitten actieve bestanddelen in die de wimpers helpen te voeden.
De mascara is oftalmologisch getest, paraben free en bevat geen fragrance free.

20160425_201102

Deze mascara is het voor mij zeker NIET. Ik merk dat het borsteltje te groot is waardoor ik erg lastig de kleine wimper haartjes mee kan nemen. Tevens zie ik totaal geen volume in mijn wimpers waardoor dat gecompareerd kan worden. Voor mij is deze mascara een miskoop geweest helaas. Ik ben alleen te spreken over de prachtige verpakking.

20160614_142114

Deze extra sculpt volume mascara van KIKO Milano is te koop in de winkels en online. Ik heb deze mascara in de uitverkoop gekocht voor € 3.90 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Extra sculpt volume mascara van KIKO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s