feestdagen·kerstmis·persoonlijk

Mijn kaarten bestelling

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik geen beauty artikel klaar staan voor jullie, maar vandaag gaan we het hebben over kaarten. Want niets is voor mij zo gezelliger als de postbode langskomt, en wat leuks door de brievenbus gooit. Vaak gebeurt dit alleen met kerst en of verjaardagen, maar helaas wordt dat ook steeds minder heb ik gemerkt. Want alles gaat via een appje of via facebook. Ik stuur graag kaartjes, ook omdat ik ze zelf graag ontvang. En moeten we niet een beetje de traditie vasthouden?  En daarom wil ik jullie mijn nieuwste ontdekking laten zien. Deze kaarten komen van Lizet Beek vandaan, dus laten we snel verder kijken.

20170103_152714

Mijn bestelling was gelijk een grote kaarten bestelling (en één pakje cadeau zakjes). Maar ik hoor jullie denken, waarom toch zo veel gepraat over kaarten. Nou ik moet jullie verklappen ik ben er verkocht aan, en niet alleen om te versturen of te krijgen. Ik gebruik ze ook in mijn interieur, dit kan zijn in fotolijstjes aan de muur maar ook om extra te benadrukken in een thema hoekje die ik gecreëerd heb. En de stijl van deze kaarten past precies bij de stijl in mijn huis en dat is natuurlijk ook onze smaak.

20170103_152836

Maar laat ik wat vertellen over Lizet en haar kaarten, want daarom wil ik dit met jullie delen natuurlijk. De kaarten zijn dus te bestellen via Lizetbeek-shop.nl. Maar behalve kaarten vind je ook één agenda, cadeau zakjes ( heb ik ook mee besteld), stikkers, posters en veel meer. Enkele fysieke winkels verkopen haar producten ook.

Hierboven zie je kerstkaarten die ik besteld heb, altijd handig voor aankomend jaar al zeg ik het zelf. Ik heb van vele dubbele besteld en ben blij toe, want ik weet dat deze kaarten eind van dit jaar direct op de post gaan.

20170103_153011

Als ik haar webshop mg geloven, wat ik uiteraard doe. Is Lizet een bezige bijtje, want ze houd van fotograferen en werkt hiervoor ook voor haarzelf, maar ze werkt ook met kinderen, en runt daarnaast ook haar webshop. Ik vind het erg leuk om te lezen dat iemand zo veelzijdig kan zijn, en verschillende passies ook kan uitvoeren.

Buiten kerstmis heb ik natuurlijk ook wat kaarten besteld die je het gehele jaar kan versturen. Zoals de babyboom in onze omgeving, of voor iedereen die gaat verhuizen en een verjaardagskaart is nooit weg toch?

20170103_153147

Buiten dat de kaarten in mijn stijl gemaakt zijn, verraste het mij ook dat het van erg sterk papier gemaakt is. Want daar zit ook nog al is verschil in kan ik jullie vertellen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de kaarten te zien, en het zeker ook in jullie achterhoofd houden. Want een kaartje sturen is een kleine moeite, en hoe leuk zou het zijn als je er eentje ontvangt?

Ik ben erg blij met mijn bestelling, en helemaal omdat er nog een handgeschreven bedank kaartje bijzat. Dat maakt het allemaal net even wat persoonlijker toch?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Mijn kaarten bestelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s