douche

Rituals The Ritual Of Ayurveda Bath Foam

Hallo beauty’s,

Ik heb voor vandaag weer een heerlijk bad product klaar staan vandaag. Afgelopen week had ik weer even de tijd gevonden om heerlijk te relaxen. En hierbij hoort natuurlijk wel iets lekkers in bad. Ik wil jullie vandaag over de The Ritual Of Ayurveda bad avontuur vertellen, heeft het mij laten ontspannen? Lees het hieronder.

20180116_161918.jpg

De verpakking is va plastic in de kleur rood. De dop bevind zich aan de bovenkant, en heeft een vrij grote opening. Het product kom hierdoor erg gemakkelijk naar buiten, dus opletten is wel een beetje nodig hierbij. Het is een behoorlijke fles die dan ook maar liefst 500 ML bevat. Dit zijn dus heel wat ontspan uren, dus laten we hopen dat het zijn werk goed doet.

20171229_122624.jpg

De ingrediënten zie je hierboven afgebeeld. De lijst is niet heel lang. De geuren zijn Indiase roos i combinatie met de verzachtende werking van Himalaya Honing.

20180116_161933.jpg

Dat het badschuim heet is één ding, maar of het echt schuimt is altijd de vraag. Nou ik kan je vertellen, dat ik een kleine hoeveelheid badschuim in het bad heb gegooid. Maar het resultaat is niet klein, want ik heb toch een berg aan schuim. Eigenlijk teveel schuim voor één keer, het was even stressen of het niet uit het bad zou schuimen.

De geur is heerlijk, het schuim is perfect, de verpakking is mooi. Ja een geslaagd verwen moment is dit geweest. Ik ben aangenaam verrast, en kan nog heel wat keren met deze fles doen ook door de grote van de fles. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Rituals The Ritual Of Ayurveda Bath Foam is te koop bij de Rituals verkooppunten en kost € 13.50 euro voor 500 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Rituals The Ritual Of Ayurveda Bath Foam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s