make-up

Kartell Collistar oogschaduw

Hallo beauty’s,

Vorrige week liep ik bij de Etos en mijn oog viel direct op dit prachtige oogschaduw duo van Collistar die ook nog is voor 50% korting de deur uit ging. Vandaag vertel ik dan ook graag aan jullie over deze Kartell Collistar ombretto effetto seta.

20160114_120953

De oogschaduw wordt in een doorzichtig plastics verpakking geleverd waar ook blauw doorheen verwerkt is. De oogschaduw zelf is in een ronde verpakking verpakt met een paarse buitenkant, met de opdruk van Kartell Collistar. Zoals je hieronder kan zien bevat de binnenkant 3 kleuren oogschaduw en een kwastje onderin. Aan de kant van de deksel zit een spiegeltje dat tevens erg handig is mocht je dit product in je handtas mee willen nemen voor onderweg.

20160114_121016

Ik heb de kleur 73 rosa frilly in mijn bezit. en het zijn 3 warme kleuren die op het oog erg licht en rozig lijken. De sponsapplicator die erbij zit is helaas niks zoals je meestal ook wel kan verwachten als het wordt meegeleverd. Ik gebruik mijn kwasten vanuit mijn real techniques starter set.

20160114_121146

De kleuren op mijn arm zijn 2 keer aangebracht en geven een mooie pigmentatie weer. Het bevat wel meer roze kleur dan ik in eerste instantie had verwacht maar hé ik houd van roze <3. Het bleef lang en mooi op mijn arm zitten en ben daarom benieuwd als ik heel mijn make-up routine erop het zitten hoe het op mijn ogen zou staan.

20160114_121119

De kleuren vallen erg mooi uit op de ogen, het geeft een warm effect en inderdaad een aardige roze kleur wat ik al dacht. Het geeft mij wel een echt zomers gevoel en wie wil dat nou niet met deze koude dagen in januari.

20160114_130101

Ik heb deze Kartell Collistar oogschaduw bij de Etos gekocht die normaal € 16.75 euro zou kosten maar nu met 50% korting is. Ik zag dat zij ook één groene en één blauwe variant hadden.

Liefs Soraya

7 gedachten over “Kartell Collistar oogschaduw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s