make-up

Too Faced Born This Way foundation

Hallo beauty’s,

Zoals velen van jullie mijn laatste shoplog hebben gezien, heb ik bij Sephora na lang twijfelen toch de Born This Way foundation besteld van Too Faced. Ik was zo blij als een klein kind toen ik eindelijk de prachtige roze verpakking in mijn handen hield. Ik ben ook direct gaan testen of ik wel de juiste kleur had besteld. Ik kon niet wachten om te kijken hoe de dekking van deze foundation bij mij zou uitpakken, zeker na zoveel positieve reviews gelezen te hebben. Lees dus snel veder om achter mijn ervaring te komen.

20160617_100127

De kartonnen verpakking is al om bij weg te kwijlen zo lief roze en zoet voor de oogjes, en wat staat het toch leuk op mijn kaptafel zeg! De foundation zelf zit in een glazen flacon met een pomp erboven op. De flacon is doorzichtig glas met goudkleurige tekstopdruk wat tevens erg sierlijk oogt.

20160617_100204.jpg

De pomp is van zwart plastic gemaakt, dit is erg handig in gebruik en heerlijk hygiënisch ook nog is. De pomp heeft een mooie dosering, één pompje is dan ook voldoende voor het gehele gezicht.

Deze foundation zou het gezicht egaal moeten maken met een sterke dekking  zodat de oneffenheden grotendeels zouden moeten verdwijnen onder de foundation.

De verpakking staat vol tekst en zegt onder andere:

– Coconut Water: to delicately replenish skin’s moisture levels
– Alpine Rose: to brighten skin’s appearance and promote elasticity
– Hyaluronic Acid: for a smoother, more youthful appearance

100% said this foundation BLURRED their imperfections
98% said this foundation made their skin look absolutely PERFECT

97% said this foundation provided NATURAL coverage. 

1466777101525

De kleur op de hand is wel erg oranje als ik het zo zie maar vergeleken met mijn gezichtskleur denk ik dat het net nog wel net zou moeten gaan. Ik heb de kleur light beige in mijn bezit. Wat mij wel direct opvalt is dat de dekking wel goed zichtbaar is op de hand waarvan ik erg vrolijk wordt natuurlijk.

20160617_103534

Het resultaat op het gezicht, ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik VERLIEFD ben op de dekking van deze foundation. Ik had het wel iets meer verwacht maar beter dan alle foundations die ik persoonlijk geprobeerd heb. De foundation is zuinig in gebruik want met één pompje heb ik voldoende voor mijn hele gezocht en gedeelte van mijn hals die ik altijd meeneem.

20160617_100152.jpg

Ja deze prachtige foundation is zeker een aanrader voor jullie beauty’s die een mooie dekkende foundation zoeken die zeer makkelijk te blenden is. De foundation bestaat in 12 kleuren dus er zit vast wel een kleurtje bij.

Ik heb deze foundation besteld via Sephora en had mijn pakketje met 3 dagen al in huis!
Ik heb € 36.67 euro betaald voor 30 ml foundation.

Wat is jullie favoriete foundation?

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s