wonen / decoratie

Woodwick Candle Lemongrass

Hallo Beauty’s,

Woodwick vind ik een echte traktatie om in bezit te hebben, en zeker ook om te branden. Hierdoor heb ik weer een nieuwe Woodwick Candle gekocht, en ditmaal in de geur Lemongrass. Kijken jullie mee naar de revieuw over de Woonwick Candle Lemongrass?

20161122_152310

Woodwick Candle Lemongrass heb ik in één grote variant gekocht, en komt in een glazen omhulsel met een houten dop. Ook deze kaars bevat een houten lont, en hierdoor maakt het de kaars net even specialer. Op het glas zit een klein etiket geplakt met Woodwick en Lemongrass erop gedrukt. Helaas wordt dit erop geplakt en wilt dit nog wel eens loslaten bij gebruik van de kaars.

20161122_152404.jpg

Zoals we gewent zijn van Woodwick bevat ook deze kaars een houten lont. Als de kaars brand knispert deze heerlijk, en lijkt het net een haard vuurtje. Van mij persoonlijk had het knisperen iets meer gemogen, want als je de tv hebt aanstaan of heerlijk in gesprek bent valt dit geluid toch al snel weg. De grote variant bevat 130 branduren, en brand het mooiste op als de kaars voor een aantal uur aan staat. De lont is gemakkelijk kort te houden, dit helpt ook echt om de kaars mooi om te laten gaan.

20161122_152355.jpg

De kaars ruikt heerlijk, en zeker een aanrader om in de lente te branden. De kaars ruikt licht naar fris gras met een vleugje citroen erdoor. Hierdoor is het een gemakkelijke kaars om te branden, en geeft het je huis een zeer frisse geur. De kaars brand ongeveer 130 uur en dat zijn erg veel gezellige avondjes op de bank of in bed. De lont knispert mooi, en walmt weinig tot niet. Mits je de lont netjes kort houd. Op de deksel vind je alle informatie die je zou moeten weten om je Woodwick Candle zo mooi mogelijk te houden.

Deze woodwick Candle Lemongrass is o.a. te koop bij bol.com voor € 31.30 euro voor 130 branduren.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Woodwick Candle Lemongrass

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s