gadget

Kruidvat Telefoonhoesje (Samsung)

Hallo beauty’s,

Telefoonhoesjes vind ik altijd erg persoonlijk, maar soms ook lastig uit te zoeken. Maar ik ben erachter gekomen dat Kruidvat een een leuke reeks heeft hangen voor de mobiele telefoons. Echter is de Iphone altijd in de meerderheid, zeker met betrekking tot waar te koop allemaal. Ik als trouwe Samsung gebruiker ziet daar zeker verschil in. Maar vandaag wil ik graag mijn hoesje aan jullie laten zien. Kijken jullie mee hieronder?

20180424_180051.jpg

De telefoon die ik op dit moment bezit is de Samsung S7 Edge, en hiervoor heb ik een leuk budget hoesje gevonden bij de Kruidvat. Een rosé roze kleur met een ring achterop voor meer grip. Aan die ring hangt een kwastje voor de sier, wat ik persoonlijk een erg leuk detail vind.

20180424_180251.jpg

Bij gebruik met ik dat het hoesje erg flexibel is, en gemakkelijk om de telefoon heen gaat ook. Mijn Samsung past gemakkelijk erin, en alle openingen vallen netjes rondom knopjes en camera functies. Echter merk ik wel na een paar weken gebruik dat het plaatje waar de ring aan vast zit erg lelijk word. Het gaat verkleuren en bevat erg veel krassen. Nu mag ik zeker niet teveel klagen over dit budget hoesje, maar zeker wel even het noemen waard.

Dit hoesje is te koop bij de Kruidvat zowel online als offline voor € 3.99 euro per stuk.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Kruidvat Telefoonhoesje (Samsung)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s