make-up

Real Techniques core collection

Hallo beauty’s,

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen in mijn eerste shoplog van 2016 heb ik deze set van real tchniques gekocht bij de bijenkorf. Deze core collection set was in de sale en ik moest het natuurlijk meenemen dat begrijpen jullie wel. Ik heb deze kwasten nu 3 dagen in gebruik en ben er helemaal onderste boven van net zoals mijn sculpting set van real techniques. Ben je nieuwsgierig geworden lees dan snel veder.

20151231_184136

Deze set bevat 4 kwasten die voor het gezicht zijn , en wordt meegeleverd met een reis etui. De kwasten zijn goud met zwart en liggen allemaal lekker in de hand ook omdat ze van licht gewicht zijn. De kwasten zijn allemaal van synthetische haren gemaakt.

20151231_185630

De etui is van zwart stof gemaakt en is vrij simpel om te zien. Er zit aan de rechter kant een lipje die je met klittenband vast kan maken. Ik persoonlijk vind het helemaal niks en deze beland dan ook in een lade, ik bewaar het wel mocht ik eventueel toch op reis gaan en het nodig hebben al zal ik eerder de etui van mijn zoeva set gebruiken maar je weet nooit.

20151231_185745

Tevens zou je de etui zo kunnen gebruiken om je kwasten rechtop te laten staan. het neemt veel ruimte in beslag en het staat niet stevig. Dit kan je maken om de touwtjes aan elkaar te kopen die zich aan de boven en onderkant  bevinden van de etui.

20151231_185842

De gouden stelen bevatten aan één kant de opdruk van het merk en de namen van de dames in spe. Erg leuk al zeg ik het zelf alleen jammer dat het wel vervaagd dat zie je ook later op de foto’s.

20151231_185547

Deze set bevat 4 kwasten en dat zijn:
Detailer Brush
Pointed Foundation Brush
Buffing Brush
Contour Brush
Hieronder zal ik één voor één uitleggen wat de kwasten precies inhouden en waarvoor ze bedoelt zijn.
Ik vind wel dat deze kwasten set minder zacht aanvoelen dan de kwasten die ik al in mijn bezit had. Ik vind het tevens wel leuk ogen mijn roze en gouden set gemixt in mijn bakje op mijn kaptafel.

20151231_185855

Bluffing brush:
Het is een kwast om je foundation mooi en gelijkmatig over je gezicht te verdelen. Ik vind het geen super stevige kwast maar is zeker heerlijk in gebruik, dit omdat het blenden van mijn foundation er gemakkelijk gaat.

20151231_185923

Detailer brush:
Deze kwast is om de kleinste oneffen heden weg te werken op je gezicht. Je kan hier echt de kleinste camoufleer plekjes mee bereiken. Ik heb hem een aantal keer gebruikt maar als ik eerlijk ben zal ik deze kwast niet missen als het niet in het setje zat. Dit is meer een persoonlijke ervaring omdat ik graag met mijn vingers werk of een concealer kwast gebruik. En ik vind het niet nodig om alles helemaal weg te werken want dat is nooit natuurlijk.

20151231_185944

Pointed foundation brush:
Dit is een puntige foundation kwast die voor mijzelf niet snel genoeg werkt. Het kost mij meer tijd om de “strepen” weg te halen uit mijn gezicht van de foundation. Maar ik gebruik deze wel voor de highlighter op mijn neus en bovenlip aan te brengen, daarvoor vind ik de punt prima van formaat.

20151231_190006

Contour brush:
Deze ronde kwast in om te contouren. Ik breng hiermee mijn bronzer aan en soms mijn blush als ik deze wil aanbrengen op de appeltjes van mijn wangen. Ik vind deze kwast een echte toevoeging aan mijn collectie.

Al met al ben ik blij met de kwastenset ondanks dat ik de kwasten niet echt voor de juiste doeleinde gebruik wat hun aangeven, maar dat maakt mij niet uit. De kwasten pakken een mooie hoeveelheid product op. Ik ben zeer tevreden helemaal omdat ik ze heb bemachtigt in de sale.

Deze set heb ik bij de bijenkorf vandaan en koste € 18.00 euro (normaal € 26.50 euro)

Liefs Soraya

5 gedachten over “Real Techniques core collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s