haar·reiniging·verzorging

Hema Repair Hair Mask

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen, heb ik een aardige grote shoplog geplaatst van de Hema. Hier heb ik ook gekozen om een voor mij nieuwe repair lijn voor het haar te proberen. Vandaag staat het masker centraal van de repair lijn. Eerder kon je al de Hema Repair Shampoo en Conditioner review lezen. Lezen jullie hieronder mee over het haarmasker van de Hema?

20180104_113101

De verpakking is wederom lichtblauw en herkenbaar dat alles uit dezelfde lijn komt. Het masker komt in een tube, dit vind ik zelf een groot voordeel. Geen gedoe met draaidoppen, en onhygiënische bakjes. De dop bevind zich aan de onderkant, wat erg gemakkelijk is. Zeker omdat al je producten standaard beneden in de tube zit.

20180104_113110

Het masker is ontwikkeld voor droog, beschadigt of pluizig haar. Helaas bevat mijn haar alle drie de punten, want ik verf en stijl mijn haren al meer als 10 jaar. Hierdoor is mijn haar natuurlijk nooit in goede conditie, al is het wel stukken beter als dat het eerst was. Hema geeft aan éénmaal per week aanbrengen in het haar om deze extra te verzorgen. Benieuwd naar het eindresultaat? Scrol dan verder naar beneden.

20180104_113155

Het masker is van een vrij dikke substantie, maar smeert gemakkelijk uit in het haar. Mijn haren voelen erg zacht aan na het aanbrengen en het uitspoelen van de Hema Repair Hair Mask. Ik moet wel vertellen ik gebruik het product al een enige tijd, maar helaas word mijn haar niet minder pluizig erdoor. Ik vind wel dat mijn haar heerlijk aanvoelt na gebruik, en dat wilt ook wel wat toch? Zeker voor de Hema prijsjes.

Hema Repair Hair Mask kost € 3.00 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Hema Repair Hair Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s