kerstmis·make-up

Kestlook #1, Max&More pallet

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik voor jullie een kerstlook gemaakt met het budget pallet van Max&More. Tevens deel ik mijn ervaring met jullie van het pallet.

Max&More is een oogschaduw pallet wat wel 28 kleuren bevat, ik heb de kleur 4 nude pallet gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb het getest en kan je nu al vertellen dat dit pallet snel in een lade verdwijnt, wil je weten waarom lees dan snel veder.

20151110_145438

Zoals je kan zien bevat het een doorzichtig deksel met de naam van het merk erop gedrukt. Ook bevat dit pallet 2 sponsaplicators maar helaas toen ik deze uit de verpakking haalde was er al ééntje overleden. Ik gebruik toch liever mijn ZOEVA kwastenset dus dat was geen hele ramp voor mij.

Hierboven zie je de de kleuren op mijn arm aangebracht, het is mij gelukt om ze met 3 keer duidelijk op mijn arm te krijgen het pigment is niet goed te noemen in mijn ogen, ook is het te poederig en brokkelt al snel het hele pallet. Toch heb ik er wat moois van proberen te maken en er een leuke koper kerstlook van gemaakt. Eenmaal op de ogen werden de kleuren wel iets beter zichtbaar maar helaas bleef het niet de gehele dag zitten zoals ik gewent ben.

Dit pallet komt bij de Action vandaan en zijn in nog 3 kleuren te verkrijgen.

kerstlook 1

1- Aangebracht in de crease
2- Aangebracht onder mijn wenkbrauwen
3- Aangebracht over mijn bewegend ooglid
4- Aangebracht onder mijn onderste wimperrand

20151209_122837

Helaas is het moeilijk vast te leggen op de foto’s omdat mijn ogen erg naar binnen “vallen”. Maar het resultaat mag er wezen. Leuk je haar op steken en je bent klaar voor de kerstavond.

Veder heb ik aangebracht:
1- Benefit Porefessional primer
2- Bobbi Brown foundation
3- Bobbi brown corrector
4- Mac concealer
5- Catrise bronzing powder cucuba
6- Chanel wenkbrauw potlood
7- yves saint lauren lipstick
8-Zoeva oogschaduwbasis (review komt nog)

Ik hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen en een idee hebt opgedaan voor de feestdagen.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s